fbpx

FORPREMIERE: Tag med UNA-LUGA på kærligheds-krydstogt i musikvideoen til “HIEKKA”

Foto: Madeleine Noraas

Den danske (eller skulle man sige finske?) indiepop-spire har optaget en musikvideo på det, hun selv kalder ‘The Love Ferry’, og du er inviteret med.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har set os varme på stener-pop actet UNA-LUGA. Kunstnernavnet, som er et kreativt alter-ego tilhørende danske Frederikke Krebs Bahn, er blevet beskrevet som en finsk pige med en drøm om delfin-venskaber, swimmingpools, sodavand, palmer og lyst brød, da hun var vores Ugens Upcoming sidste år.

Nu er UNA-LUGA ude med en musikvideo til nummeret “HIEKKA”, som er det sidste nummer i tetralogien MAMA. Lyden er charmerende, doven synthpop, hvor der bliver sunget om tidspunktet efter et hjerteknusende break-up, hvor man er kommet til kende med, at man ikke skal være sammen, men faktisk bare ønsker alt det bedste for sin tidligere ‘significant other’.

Musikvideoen består af grædende fyre, blå strømpebukser og dans i slow-motion, og så tror jeg faktisk ikke, at jeg vil afsløre mere, for du kan selv få fornøjelsen af at se værket længere nede i artiklen. UNA-LUGA udtaler selv om musikvideoen:

– Vi bliver præsenteret for karaktererne Stella og John, som har en kærlighedshistorie, vi ikke helt ved noget om endnu. De sejler på den store dejlige Love Ferry, som lige nu ligger og vugger i store bølger i et limbo mellem forskellige dimensioner.

Vug med hjemme fra corona-sofaen, og drøm dig væk på de syv verdenshave med UNA-LUGA, Stella og John her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com