fbpx

Frau udskyder releasekoncert men udgiver endnu en single fra kommende EP

Foto:  Henrik Cornelius Hansen

Det Københavnerbaserede band Frau har i dag udgivet deres anden single “Vespertine”, som drøner derudad med 100 km i timen.

Frau skulle egentlig have udgivet deres debut-EP og have haft releasekoncert i dag, men på grund af corona bliver det hele desværre udskudt. I stedet kan vi glædes over endnu en hårdtslående single, nemlig “Vespertine”, som kommer i kølvandet på deres første udspil “Love is All Around”. Om nummeret fortæller kvartetten:

Det er klart en af de sange på EP’en vi har haft sværest ved at skrive færdig. Den har gennemgået mange forskellige udtryk, blevet vendt på hovedet, og generelt været et ”problem” i lang tid. Men cirka én uge før vi gik i studiet faldt den lige pludselig på plads, og er sidenhed blevet et af de numre vi er mest stolte af.

Med “Vespertine” kører de videre med den alternative rock, der med poppede melodier hele tiden overrasker. Blandingen af den langsommelige vokal og de drønhurtige trommer og guitarriffs gør nummeret meget dynamisk, og man kan høre at de er enormt dygtige instrumentalister. Det er ikke helt lige så ørehængende som deres første udspil “Love is All Around”, men har en masse andre kvaliteter og viser nogle lidt andre sider af det progressive band.

Lyt til “Vespertine” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com