fbpx

GrimFest holder humøret højt med tre nye navne til plakaten

Foto: JJ Paulo // Sebastian Vistise

Den Aarhus-baserede festival GrimFest er trods omstændighederne optimistiske omkring, at vi igen kan danse og feste til god musik til sensommeren.

Med næsten fire måneder til startskuddet for GrimFest 2020, håber festivalen på, at coronasmitten ikke bliver et problem for afviklingen til den tid. Derfor bringer de lidt lys ind i den grå hverdag, med tre nye artister til lineuppet.

Man kommer blandt andet til at kunne opleve afrobeat-musikeren JJ Paulo, der blander sine Tanzanianske rødder med aarhusiansk undergrund – og sikke en cocktail! Den unge musiker vandt vores hjerter, da han udviste gedigen humor og charme i forbindelse med vores “Ugens Upcoming”-interview med ham, og det er et live-navn man ikke vil misse til årets GrimFest. Derudover er det legendariske danske rockband Magtens Korridorer også klar på at skrue op for lyden på Grimhøjvej til sommer, med deres hits som “Lorteparforhold” og “Milan Allé”. Kvintetten har et ry for at være et eminent liveband, og vi glæder os til at opleve den uimodståelige rock på nært hold til sommer. Også aarhusianske Negash Ali vil gæste festivalen, med sin autentiske og kompromiløse rap. Efter at have været udenlands i godt otte år, vender Negash Ali hjem, og kan skrive samarbejde med blandt andre Chris Brown, Jadakiss og DJ Khalil på CV’et. Det bliver en ekstatisk fest, når han indtager scenen til sommer.

GrimFest udspiller sig fra den 30. juli – 1. august på Grimhøjvej i Brabrand, lige uden for Aarhus.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com