fbpx

Hollandske Colds er klar med et gennemført popnummer

Foto: Philippe Vogelenzang

Den hollandske artist beviser på sin nye single, at han mestrer den gennemførte poplyd, og han har selvfølgelig kærlighed i fokus.

Hollænderen Richard Barock, der laver musik under kunstnernavnet Colds, har en håndfuld singler i baghånden, der alle emmer af søde poptoner. Hans musik skriver han selv fra sit hjemmestudie, på trods af at han har tinitus på sit højre øre. Hans DIY-mentalitet er imponerende, og han har formået at skabe et klart elektronisk indiepop-udtryk på sin musik.

Nu kan Colds løfte sløret for sin fjerde single i rækken, der hedder “Not Giving You Up”. Sangen handler om at være stædig omkring et forhold, som man ikke er klar til at give slip på, og om at kæmpe til det sidste. Den bliver båret af en minimalistisk start, og et emotionelt, dog dansablet klimaks af stærke beats og vokalen er her præget af vocoder.

Du kan lytte til sangen “Not Giving You Up” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com