fbpx

Liss er klar med en dobbeltsingle som smagsprøve på deres kommende EP

Foto: Alex Sturrock

I dag kan Liss løfte sløret for en dobbeltsingle, der bærer præg af en mere rå lyd, end hvad vi tidligere har hørt fra det populære Københavner-band.

Sidste vi hørte fra Liss, var tilbage i sommeren 2019, hvor de udgav deres anden EP Second, som var en stærk efterfølger til deres succesfulde debut-EP First. Nu er de heldigvis klar med mere musik, og denne gang med en mere rå og kantet lyd end vi tidligere har hørt.

Det første nummer på dobbeltsinglen, “Waste My Time”, tager lytteren direkte ind i det nye univers, som Liss får skabt sig på de nye udspil. Sangen handler om følelsen af være fastlåst og forvirret, i et ellers hæsblæsende liv. Dette afspejler den ungdommelighed som Liss afspejler i deres nye lyd. Sangen er det mest guitar-bårede nummer som man nogensinde har hørt fra bandet, og her opstår den netop mere rockede vibe. Det andede nummer på dobbeltsinglen “Off Today” har en mere indadvendt og kontemplativ facon, som bliver båret af et mere melankolsk guitar-riff end den første sang på dobbeltsinglen. Sangen emmer dog mere af den Liss-lyd som vi kender, og dette gør nemlig, at man oplever en sammenhæng i dobbeltudgivelsen.

Vi er enormt spændte på at høre meget mere fra Liss det kommende år, som i øvrigt også har teaset med en EP. Men indtil da kan man lytte til de to lækre singler fra Liss:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com