fbpx

Luk kærligheden ind med SILQUE på deres nye single “The Love You Give”

Foto: Line Westerboe

Det danske band SILQUE er ude med en ny indierock-single “The Love You Give” fra deres kommende plade, som opfordrer til at være åben for den universelle kærlighed, der som karma bevæger sig rundt, til dem der lukker den ind og giver den videre.

Det er ikke lang tid siden, vi havde den fornøjelse at se det genremixede rockband SILQUE til årets Blossom Festival, hvor de med store armbevægelser, sprællende ben og højtempo-numre gjorde os glade i låget. Til koncerten fik vi lov til at høre en forsmag på “The Love You Give”, som endelig er udkommet i dag.

“The Love You Give” er en kosmisk kærlighedssang, men ikke af den romantiske slags. Det drejer sig om den kærlighed, vi alle bevæger os ind og ud af i vores hverdag, og hvis vi bare åbner op for den, vil vi kunne give tifold igen. Samme budskab kender du måske fra The Beatles’ “The End”, som bandet i høj grad er inspireret af. Sangskriver Anders Friis fortæller:

“The End” er en reference, som jeg bliver ved med at vende tilbage til, og jeg synes den er et af de stærkeste budskaber, der er. Hvis man hovedsageligt går ud fra tanken, at den kærlighed man sender ud, også er den, man får tilbage, er individet på rette vej. Jeg har længe gerne villet skrive en sang, der havde det budskab og jeg har helt intentionelt leget med den reference på “The Love You Give.

Bandet, som ellers er glade for at mixe forskellige genrer med den klassiske rock, har med denne udgivelse lavet en ret klassisk indierock-sang – men en virkelig god en af slagsen. Vokalen står som altid bomstærk og formidler det flotte budskab med energi og nerve på internationalt niveau. Endnu et velspillet nummer fra SILQUE.

Lyt til “The Love You Give” lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com