fbpx

Lukas Vanggaard sætter sang på længslen efter nærvær på ny single

Foto: Søren Lynggaard

Barndomsforelskelsen får søde guitarbaserede og poppede toner på det nyeste udspil fra Lukas Vanggaard.

Den danske sangskriver, sanger og multiinstrumentalist Lukas Vanggaard, udgav i fredags endnu en behagelig pop-single, “Eva”. Nummeret følger op på successinglen “Rør ved mig”, der udkom i sidste måned. Det nyeste udspil fortæller med lyriske danske tekster om en barndoms forelskelse på en relaterbar måde. Den uskyldige drøm om Eva er stærk og længslen efter nærvær er til at tage og føle på. En forelskelsessang der bringer håb.

Til indspilningen af nummeret er musikeren gået simpelt til værks og beviser, at man ikke behøver at have posen fuld af penge for at producere musik. Nummeret er nemlig blevet indspillet på iPhone. Dette bidrager til, at lyden bliver lige så ærlig som teksterne, og de håndspillede trommer såvel som guitaren får et råt udtryk. Dette D.I.Y dogme kommer til at være gennemgående på den kommende EP, der går under titlen Håndspillede Hits.

Der bliver sat billeder på længslen i musikvideoen til nummeret “Eva”, der selvfølgelig også er blevet optaget på iPhone. Du kan se videoen og høre singlen herunder:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com