fbpx

Med ambiente lydbilleder og indie-elektroniske elementer imponerer Frythm på sin nye single

Foto: Alexandria Jaselle

Multi-instrumentalisten Frythm fra Los Angeles var i fredags klar med hans første single i år, og det er en blød og følsom affære.

Sangeren og sangskriveren Frythm har efterhånden udgivet en del musik, der har bevidst hans værd som etableret artist. Han debuterede i 2016 med sangen “The Only Time”, og har siden da udgivet en lang række singler, og i 2018 udgav han albummet Aurora. Det sidste vi hørte fra ham, var i slutningen af 2019 med sangen “Cosmic Visions”, der var et stærkt eksperimenterende elektro-pop nummer.

I fredags var Frythm klar med årets første udspil, nemlig sangen “Colors”. Hans bløde stemme og det ambiente lydbillede udgør tilsammen en meget behagelig lytteoplevelse. Man kan dog også høre, at han er inspireret af hiphop, soul og R&B, og sangen har et flot lo-fi-udtryk. Det skønne lydbillede med blandingen af de forskellige genre danner rammen om den fine tekst, der også er taget direkte fra egne oplevelser. Frythm fortæller:

For cirka et år siden havde jeg lidt af ud-af-kroppen oplevelse. Jeg lå på et tag sammen med min kæreste og kiggede på den smukke vest Texas solnedgang. Da jeg drejede hovedet og kiggede hen på hende, kunne jeg se hendes auraer, vilde orange og gule nuancer der skinnede, og hun blendede bare ind i solnedgangen. Dagen blev til nat og farverne i den ydre verden gik langsomt væk, men hendes farver forblev.

Du kan høre den skønne sang “Colors” af Frythm lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com