fbpx

Mightelle inviterer os ind i sit dragende synth-univers med sin nye single

Foto: Brittany Overgaard

I dag er danske Mightelle klar med sin anden single, der indeholder stærke synths og poetiske tekster.

Den blomstrende sanger, sangskriver og producer Mightelle, som er en del af det feministiske synthpop-kollektiv SØNTH collective, udgav førstesinglen “Proton” tilbage i starten af februar i år, og i dag er hun klar med sit andet udspil, nemlig sangen “It Shouldn’t But It Does”. Nummerets handling har taget inspiration fra den meget aktuelle verdenssituation, som vi befinder os i i øjebliket. Hun fortæller:

Nummeret er inspireret af den overraskelse man kan føle, når en situation eller omverden pludselig ændrer sig. En fornemmelse som de fleste af os sikkert kan nikke genkendende til under corona-tiderne.

Sangens tekst er bygget op omkring et stærkt synth-univers, der bliver understøttet af dystre lydflader, og et særligt lo-fi-udtryk. Tilsammen skaber dette et kraftfuldt elektronisk og poppet nummer, der er utroligt rart at lytte til. Især Mightelles bløde og luftige stemme der undervejs i sangen får lidt vibrato, gør det til et helt særlig nummer.
Du kan lytte til den nye single “It Shouldn’t But It Does”, med den super aktuelle tekst, af Mightelle herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com