fbpx

MØRK afslutter singletriologi med det rockede nummer “Afhængig Af Kærlighed”

Foto: PR

Danske MØRK afslutter 2020-triologien af singler med et klassisk rocket nummer “Afhængig Af Kærlighed”.

Kvartetten MØRK har sluppet årets tredje single, som er en lækker rocksang, der tager fat i det uudtømmelige emne kærlighed på unik vis. Netop nu under denne coronakrise bliver utallige forhold testet på det ypperste, og enten vil det blomstre, eller også vil det få endelige konsekvenser. Om den meget tidsrelevant sang fortæller forsanger Anders Mørk:

– “Afhængig Af Kærlighed” handler om mit forsøg på at tage sig selv tilbage og genfinde noget af selvstændigheden. Det er så nemt at assimilere sig selv i et forhold. Men jo mere éns man bliver, jo mindre bliver tiltrækningen. Jo flere roller man påtager sig for hinanden, jo større bliver forventningerne og skuffelserne.

Nummeret er den tredje dansksprogede single fra bandet, efter de genopfandt dem selv musikalsk og skiftede fra et engelsk til et dansksproget univers.

Giv den nye single et lyt her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com