fbpx

MOODY skyder weekenden i gang med sin nye ægte pop-banger

Foto: PR

Moodys nye single giver dig lyst til at danse alle hjertesorgerne væk med de sprøde 80-inspirerede produktioner.

Den blomstrende sanger, sangskriver og producer Moody har siden sin debut i 2017, haft stor succes. Især med sin seneste single “the breakup.” , der har fået over en million streams på spotify. Her viste hun et hudløst ærligt og sårbart udtryk, der går lige i hjertet. Et stykke tid før denne udgivelse meldte hun ud på sociale medier, at hun ville tage en pause fra den digitale verden for at fokusere på sit mentale helbred.

Men nu er hun heldigvis tilbage med en storslående pop-sang, der sætter gang i weekenden. Sangen hedder “Not On My Mind”, og er lige som hendes seneste udgivelse, en sang om et heartbreak. Denne gang er det dog en mere dansabel affære, der altså kombinære den følsomme tekst, med et super sprødt beat. Om sangen fortæller hun:

Sangen handler om at overbevise sig selv om, at man ikke længere tænker på sin ex, selv om man ved godt ved, at det er løgn. Jeg har selv haft det på den måde, hver gang jeg er gået igennem et breakup, og jeg er sikker på, at andre også har oplevet noget lignende. Jeg håber at folk vil bruge sangen til at danse deres heart out og råbe og skrige med på omkvædet – det har jeg gjort enormt meget selv!”

Du kan høre den splinter nye pop-banger “Not On My Mind” fra Moody lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com