fbpx

mp.oxford er klar med sin anden musikvideo, der er skudt i en minimalistisk stil for at holde fokus på sangens budskab

Foto: Daniel Nissen Lauritzen

mp.oxford er ikke som alle andre artister i Danmark. Hans musik udkommer kun i videoform. Nu er han er klar med sit andet udspil i rækken.

Den nyopstartede artist mp.oxford udgav sin første video til sangen “Frank” i starten af året, hvor man fik et billede af ham, som en mystisk artist, der ikke er bleg for at vise stærke følelser. Sangen “Frank” handlede nemlig om depression, og meningen var at bryde med det svære tabu.

Nu er han klar med sin anden sang “hide your love” og en dertilhørende video. Den er også en følsom affære, der handler om en svær situation i et forhold, hvor det på mange måder er gået op for ham, at han selv er hovedaktøren bag problemerne. Sangens handling bliver understøttet af et lækkert soul/R&B-udtryk, med en sikker og blød vokal. Musikvideoen til sangen er minimalistisk for at bevare budskabet bag sangen.
Du kan høre sangen og se videoen lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com