fbpx

Nagoon er tilbage med en ny single, hvis lyd i den grad rammer en gylden mellemvej

Foto: Samuel Zakrisson

Svenske Nagoon er klar med det første nye udspil siden debut-EP’en ‘Elim’ udkom i 2018.

Tilbage i 2014, rundt om et lejrbål i det nordlige Sverige, blev Nagoon dannet. Siden det øjeblik da har trioen haft succes med en række singler, der mundede ud i EP’en Elim i 2018. Dog har lydbølgerne fra bandet siden da ikke været til at spotte. Nu er svenskerne dog endelig ude med en ny single, “Lost in Translation”, der er den første single fra grupppens kommende debutalbum.

“Lost in Translation” er et lækkert nummer, med bløde guitarfigurer, der akkompagneres af rockede trommer og en distinkt vokal. Gruppen har i sandhed ramt en gylden mellemvej, der byder på både melankoli, energi, nostalgi og opløftende melodier. Om nummeret fortæller bandet selv:

– “Lost In Translation” handler om at opdage, at stort set alt i livet sker af tilfældighed. Alting sker ikke som del af en større, ophøjet vej, tilrettelagt kun for dig. Nogen gange sker ting bare, og det er også okay. Instrumenteringen af denne sang skete bare.

Hør det nye Nagoon-nummer herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com