fbpx

Neon Ions single “Bring It Back” er en fryd for øret

Foto: Anne Valeur

Neon Ion er ude med sit andet udspil i 2020, der viser en anderledes side af den talentfulde sangskriver.

De unge nordmænd er gode til at lave musik, og det er ingen undtagelse for Natalie Sandtorv under kunstnernavnet Neon Ion. Den unge artst udkommer snart med debutalbummet Heart Echoes. Dagens udgivne single følger i kølvandet på disko-baskeren ”Neon Dreams”, med en større ro og afslappethed en debutten.”Bring It Back”’s lyriske smoothness handler om at trække vejret, sige farvel til alt det gamle og brugte, og fokusere på det, der ligger fremad. Selv fortæller Natalie om nummeret:

Det er et lille tilbageblik til mit tidligere arbejde. Jeg ville sige farvel til det i introen, så jeg kan fokusere på noget nyt. Sangen handler også om at falde direkte med ansigtet først og være nødt til at rejse sig op igen. Jeg var på vej til et sted, hvor jeg ikke ville være, og prøvede at nå frem til resten af verden, prøvede at finde den rigtige måde at gøre tingene på. 

Som sagt er nummeret langt mere tilbagelænet og afslappet end det tidligere udspil. Det er som om Natalie prøver at sige med nummeret, at man ikke behøver at stresse, at alt nok skal blive okay. “Bring it Back” er et velproduceret popnummer og forener det overdådige klaver med mere simple synthflader. Vi glæder os i hvertfald til endnu mere musik fra Neon Ion fremover.

Lyt til “Bring It Back” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com