fbpx

Norske Catnip Cloud giver en lyst til at være nøgen i skoven med ny single

Foto PR

Catnip Cloud er ude med endnu en single “Naked in the Forest” fra den kommende EP – denne gang med et brændende ønske om frihed.

25-årige Kjartan Thorkildsen laver elektronisk indiemusik under kunstnernavnet Catnip Cloud. Det er et par år siden den underfundige nordmand udgav sin debut-EP Magical Stones and Signs from Above, men med et par singler her i 2020 varsler han sin næste EP-release den 15. maj. 

Den seneste single “Naked in the Forest” handler om længslen efter frihed – fri fra forventninger og nøgen i skoven duftende til blomster. Nummeret går igennem en masse forskellige faser, fra de helt uskyldige vers med tungt trommebeat, til de instrumentale mellemstykker der lugter lidt af fest. Et spændende nummer fra en spændende kunstner. Lyt til “Naked in the Forest” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com