fbpx

Nyd solen med Oracle Sisters på singlen “Most of All”

Foto: PR

Oracle Sisters finder inspiration i hele kunstens verden, og det er der kommet det drømmende-indienummer “Most of All” udaf.

Det parisbaserede band Oracle Sisters, der består af medlemmer fra hele Europa, udgav i marts deres debutsingle “Asc. Scorpio” til deres kommende EP Paris I. I dag udgiver de singlen “Most of All”, som udsprang fra en udfordring lavet af leadguitaristen Lewis og forsangeren Chris.

Bandet skulle lave en melodi, som man kunne synges på irske og skotske pubs, mens man stod på bordene og klinkede store ølglas sammen. Men da melodien blev præsenteret udviklede de på nummeret så mange gange, at de har omkring 10 udgaver liggende. Men i dag udgiver de så den endelige, som – uden at have hørt de andre – i hvertfald er et rigtig dejligt nummer – men måske ikke en pub-ballade, men nærmere en indie-ballade!

Med flotte korsstemmer og en melankolsk slide-guitar er det uden tvivl et lækkert nummer til at nyde det dejlige forårsvejr. Omkvædet er catchy og drømmende og man kan næsten ikke blive andet end i godt humør af “Most of All”.

Lyt til nummeret herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com