fbpx

PREMIERE: Carl Knast rapper om “NO FACE” fra Chihiro og heksene på ny dyster single

Foto: Martin Melancolia

Rapperen Carl Knast lader startskuddet for en masse ny musik lyde med singlen “NO FACE”. Tracket refererer stærkt til Hayao Miyazaki-filmen ‘Chihiro og heksene’.

Den unge danske rapper Carl Knast har siden udgivelsen af sit album KNASTFETAMIN 5 fra 2018 været stille på musikfronten, men i dag markerer han starten på en lang række ny musik. Singlen “NO FACE” er et dystert og melankolsk track, med en obskur og uhyggelig billedside.

Nummeret er et indblik i, hvad rapperen kalder ‘Generation Syg’, hvor økonomien består af kviklån og kassekredit, og selvværdet er ikke-eksisterende. Sådan ser Carl Knast i hvert fald sin egen generation, og det spejler han i sin musik.

I dag står vi for premieren af den første single i 2020 fra Carl Knast. Se den mørke musikvideo herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com