fbpx

PREMIERE: DØR NR. 13 og Rebecca Lou laver smuk livesession af “Hvid Nat”

Foto: Anders Uhl

DØR NR. 13 og Rebecca Lou lavede for et rum tid siden den ørehængende sang “Hvid Nat”. Idag holder vi premiere på den helt nye livesession af nummeret.

Der er ingen tvivl om at musikere verden over er tyet til nye metoder her under corona-krisen. Også her i Danmark byder kunstnerne indenfor til intime livesessions i studiet. DØR NR. 13 slipper idag en lækker akkustisk livesession af deres track “Hvid Nat” med Rebecca Lou som feature.

Her er sangen blevet pillet helt ned til blot en elektrisk guitar som akkompagnement til de to sangeres følelsesladne vokaler. De varme og fredelige toner bringer associationer til en nat under stjernerne, og de to karakteristiske stemmer smelter smukt sammen på tætte harmonier.

Se den drømmende livesession her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com