fbpx

PREMIERE: Favor fortryller med animeret musikvideo til “In My Blood”

Foto: Kia Hartelius

Uimodståelige Favor er tilbage med en rørende animeret musikvideo der akkompagnerer den seneste single “In My Blood”, der er åbningsnummeret for debutalbummet ‘CRUSH’.

Det skal ikke lægges låg på, at vi er ret glade for Favors farverige og udtryksfulde musik. Det danske talent har da også gjort sit for at gøre sig bemærket her i 2020, med to singleudgivelser allerede, i form af indie/disko-nummeret “Feeling Something” og sprudlende “Soda” og senest det poppede debutalbum CRUSH, der landede den 27. marts.

Det fortryllende åbningsummernummer “In My Blood” får i dag selskab af en rørende animeret musikvideo, tegnet af Maria Sandvig, som potrættererer den angst Jeppe Gade kæmpede med, da han fik konstanteret tinitus, og derefter mærkede frygten for, ikke at kunne skabe musik mere:

– For mig er det et livsvilkår at skabe musik og hvis jeg ikke kan det, jamen hvem er jeg så? Jeg var virkelig bange for at det skulle blive værre. For hvad nu hvis det blev endnu værre? Jeg snakkede med min producer Morten Søgaard (Masasolo) om det og han spurgte ind til, hvilke sange jeg ville
ønsket jeg havde skrevet? Hvem jeg skulle have skrevet dem til? Hvad skulle jeg havde skrevet om? Det blev vendepunktet.

Msikvideoen har vi fået lov at afholde premiere på, og du kan se den lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com