fbpx

PREMIERE: LIEB’s nye musikvideo er en følsom affære indspillet i IKEA

Foto: Martin Johannsen

Danske LIEB er ude med en underholdende og original musikvideo til deres single “Skabt”, der er optaget i IKEA.

Københavnsbaserede LIEB leverer poetisk og dansksproget rock, der bæres af tykke guitarflader, solid bas og insisterende trommer. Bandet er aktuelle med en ny og original musikvideo, instrueret af Martin Johannsen fra Van Horn, og indspillet i IKEA. Her udspiller et forholds mange stadier sig på under fem minutter, i en hed og følelsesladen episode mellem to kvinder, i et udstillings-soveværelse. LIEB fortæller selv om sceneriet:

I ethvert forhold mellem to individer kan der skabes en gnist. Den kan komme helt ud af det blå og sætte spor i mange år frem og måske vare evigt. Et forhold kan gå op og ned, og vi påvirkes af den andens tanker, som let vokser til en større fællesfølelse. Efter opturen kommer der ofte en nedtur.

Videoen er netop blevet sluppet idag, og vi har været så heldige at kunne afholde premiere på den lige her:  

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com