fbpx

PREMIERE: Natlyst er klar med den sidste livesession i triologien af nye sange

Foto: Therese Vadum

Det tryllebindende band Natlyst har i lyset af coronasmitten optaget tre magiske livesessions af tre endnu ikke udgivede numre. Trilogien kalder de ‘<~>’, og i dag holder vi premiere på “>“.

Det aarhusianske band Natlyst får det bedste ud af krisen med en tryllebindende livesession-triologi af nye sange: “Stor Og Stærk”, “Når Mænd Skælver” og “Træt Men Ivrig”. Samlet har triologien fået navnet <~>?, og udtales Stærk, Skælvende, Ivrig. Sidste torsdag havde vi premiere på nummeret ~” / “Når Mænd Skælver”, og i dag har vi æren af at præsentere “>” / “Træt Men Ivrig”.

Vi er nået til kulminationen af den drømmende triologi med uudgivede Natlyst-numre, og det mærkes i den grad på energien og æstetiken i videoen. Her står bandet i et nyt, dystert, blinkende rødt lys mens intensiteten og stemningen stiger ibandt dem. Bandet viser endnu en gang, hvordan de er unikke på den danske musikscene lige nu. Vi runder hermed tre vellykkede premieredage med Natlyst-livesessions af. Nyd “Træt Men Ivrig” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com