fbpx

PREMIERE: Natlyst slipper endnu en drømmende live-session i triologien af nye numre

Foto: Therese Vadum

Det tryllebindende band Natlyst har i lyset af coronasmitten optaget tre magiske livesessions af tre endnu ikke udgivede numre. Trilogien kalder de ‘<~>’, og i dag holder vi premiere på “~“.

Det aarhusianske band Natlyst får det bedste ud af krisen med en tryllebindende livesession-triologi af nye sange: “Stor Og Stærk”, “Når Mænd Skælver” og “Træt Men Ivrig”. Samlet har triologien fået navnet <~>, og udtales Stærk, Skælvende, Ivrig. Sidste torsdag havde vi premiere på nummeret “<” / “Stor Og Stærk”, og i dag har vi æren af at præsentere “~” / “Når Mænd Skælver”.

Natlyst er et syvmandsorkester, der undersøger mørket, natten og lysten i deres elektroniske og storladne musik. Med hudløst ærlige tekster fra forsanger Amanda Drew, tager bandet fat i skrøbelige emner som depression og seksualitet, som de skaber stærke fortællinger ud fra.

Triologien er en fortælling om et forhold, fra det første kærtegn til den sidste tåre, og denne livesession er anden del af triologien. Vi er som publikum placeret midt i cirklen, som bandet udgør, og får fuld fokus fra alle medlemmer, mens det sanselige nummer udspiller sig, og man mærker musikken helt ud i fingerspidserne. Nummeret er endnu engang præget af en hæsblæsende dynamik, der bevæger sig helt fra en ensom vokal til en fuld symfoni fra hele orkestret.

Se den dragende live-session her, og glæd dig til finalen næste torsdag:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com