fbpx

PREMIERE: Spejlvendt udgiver musikvideo med greenscreen og 90’er effekter

Foto: Aurelia Durand

Når corona-pandemien lukker hele samfund ned, må man ty til kreative måder at producere musikvideoer på. Det har Spejlvendt gjort, og det er os en glæde at kunne præsentere den humoristiske og kreative video til den nyeste single.

Lukket inde i sin lejlighed i Paris har Frederik Hjulmand, der står bag projektet Spejlvendt, taget udfordringen op og skabt en musikvideo til den poppede dansksproget kærlighedssingle “Hvad Hvis Jeg Drømmer”, der udkom tidligere på måneden. I musikvideoen har musikeren leget med en greenscreen og diverse effekter, så udtrykket er sjovt, uhøjtideligt og håbefuldt på samme måde som sangen er. Selv siger Frederik om videoen:

Jeg har endevendt lejligheden for remedier, jeg kunne bruge til en
musikvideo. Alt har været lukket, så jeg måtte bruge hvad der var. Det endte med et par lidt højtsiddende John Lennon briller og hjemmelavede special effects i svingende kvalitet.

Mens vi venter på at Spejlvendts tredje ep “Mistet Forbindelse” udkommer den 22 maj 2020, kan du se musikvideoen her:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com