fbpx

Savannah Pope viser et kraftfuldt udtryk på sin nye rockede single

Foto: Aliice Black

Den amerikanske sangerinde Savanna Pope er i dag klar med en ny kraftfuld single, der bliver båret af ægte rock vibes.

Den tidligere forsanger i glam-rock bandet SpaceCream, Savannah Pope, har efterhånden fået stablet en solid solo-karriere på benene. Hun udgav sin første single “Creature” tilbage i 2018, og efterfulgte den med debutalbummet Atlantis fra 2019. Her viste hun et vildt og unikt udtryk, der både kom frem i musikken, men også i hendes visuelle udtryk som performer.

I dag kan hun løfte sløret for sin første single siden udgivelsen af debutalbummet. Sangen hedder “He Sees Me”, og viser endnu et gang et anderledes billede af hende. Sangen er hendes første rigtige kærlighedssang, og den bliver båret af en insisterende vokal, der i løbet af sangens fem minutter, bliver ved med at imponere. Den utroligt imponerende vokalpræstation bliver understøttet af distortede guitarer og hårde trommer, der udgør et ægte rock-udtryk.

Sammen med sangen er Savannah Pope også klar med en tilhørende musikvideo. Videoen viser et æstetisk og råt billede af artisten, hvor der både bliver leget med vild make-up og maling. Sangen er en del af hendes kommende EP You’re Such a Human Being, der udkommer senere på året. Du kan lytte til sangen “He Sees Me” og se den dertilhørende musikvideo her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com