fbpx

School of X skyder weekenden i gang med følsomme pop-vibes på sin nye single

Foto: Fryd Frydendahl

I dag er School of X klar med sit andet udspil til det kommende album, der rammer gaden i slutningen af maj.

Det danske multi-talent Rasmus Littauer, der laver musik under navnet School of X, har efterhånden bevidst sit værd på den danske musikscene. Han er både sangskriver, sanger og producer – og derudover spiller han trommer og er kapelmester for selveste MØ. Han debuterede i sommeren 2017 med singlen “Forever”, og senere samme år udkom debut EP’en Dream. Sidst vi hørte fra ham var tilbage i februar måned, hvor han i samarbejde med Lord Siva udgav sangen “Collarbone”, der var det første udspil fra hans kommende album, der rammer gaden den 29. maj.

I dag er han klar med endnu en smagsprøve på det kommende album, og denne gang er det de helt store følelser, som er fokus. Sangen hedder “Bad Love” og er en kærlighedssang, der handler om at kunne tro på, at man kan overkomme svære tider. Om handlingen fortæller Rasmus Littauer:

– “Bad love” handler om at føle sig alene i et forhold, at have mistet troen og måske også tilliden. For mig er den et billede på det at være alene i en tosomhed. Om hvor meget tosomheden egentlig fylder, når man ikke har den mere, eller når man kan se den forsvinde lige så langsomt. Men det er sådan med kærlighed, at den kommer og går, og at man må forsøge at kæmpe sig tilbage til kærligheden.

Sangens handling understøttes af bløde klaverakkorder, som i omkvædet får selskab af en elektrisk guitar og groovende trommerytmer. Littauers vokal står i front og leverer den smukke tekst helt til dørs. Sangen følges på mandag op af en æstetisk smuk musikvideo, men indtil da må man altså nøjes med at lytte til det skønne track her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com