fbpx

Søn løfter sløret for en ny single, der udtrykker behovet for intimitet

Foto: Sarah Riisager

Den nye single fra danske Søn sætter ord på behovet for intimitet. Og hvilket bedre tidspunkt end nu. I denne afstandstid bliver dette nemlig ekstra udtalt.

Det er over et år siden at vi sidst har hørt noget ny musik fra Søn, der tilbage i februar 2019 udgav debut-albummet Det Skandinaviske Design. Efterfølgende havde bandet sig noget af en sommer, hvor de blandt andet gæstede Roskilde Festival. Her imponerede de vores anmelder der næsten gav dem topkarakter. I dag er det fremadstormende band endelig klar med ny musik.

Den nye single “Maveskind” – som navnet måske antyder – handler om behovet for inimitet, og hvordan det ligger dybt i os mennesker. Dette behov er også særlig udtalt i denne afstandstid, og derfor udgiver bandet sangen nu. Sangens handling er båret af en minimalistisk produktion, der giver god plads til det poetiske lyriske univers.

Lad dig forføre af Søns nye sang “Maveskind”, som du kan høre lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com