fbpx

The William Blakes forstætter deres kritiske Europablik på den nye single “Albion”

Foto: Alfred og Michael Chea

Det danske rockband The William Blakes er ude med en ny forførende single der leder op til det kommende album ‘Europa’.

Sidst vi hørte fra The William Blakes var for ikke så længe siden, da de udgav singlen “Lies”, der er en super paranoid sang om løgnagtige politikere. Nu tager bandet for alvor fat i England som selvstændig stat, og reflekterer over, hvad landet er blevet til, siden dengang det var det mytologiske “Albion”, hvor Kong Arthur, Merlin og Camelot reagerede.

Det groovy nummer har en messende lyrik og en energisk puls, der sætter gang i fod-tapperiet. Inden længe lander bandets album Europa, og vi glæder os til at dykke ned i det velproducerede rockede værk.

Hør “Albion” her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com