fbpx

Theo X udgiver en sang for alle, der føler, at de er lidt bagud på de nyeste trends

Foto: Andreas Anderson

Den danske artist har blot tre udgivelser i bagagen, foruden den nye single, men har allerede vist sit værd som lovende glam-popsanger.

Theo X debuterede tilbage i 2018 med sangen “Junkie Lover”, derefter kom sangen “Hey Chico”, og senest har han udgivet sangen “You Don’t Wanna Dance”. På de blot tre udgivelser har han dog bevidst at han fortjener en plads på den danske musikscene. Han formår at skabe en blanding mellem stærke budskaber og dansable rytmer, hvilket munder ud i de lækre singler.

I dag er han for første gang siden 2018 klar med ny musik. Denne gang med nummeret “Try to Be Cool”, der bestemt passer til de kommende sommeraftner, med rosévin og godt selskab. Sangen handler om at føle sig malplaceret i en tid, hvor trends er vigtigere end så meget andet, og den er et skud ud til folk, der ikke altid lige føler sig helt tilpas på seje klubber med seje mennesker. Sangen er en opfordring til at være sig selv og være ‘uncool’.

Hør den sprøde sang “Try to Be Cool” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com