fbpx

Tinderbox og NorthSide ser fremad og er ude med første navn til plakaterne for 2021

Foto: Kahsmir // Morten Bjarnhof

Det første navn, der er blevet offentliggjort, når de to festivaler vender tilbage i 2021, er de danske rocklegender i Kashmir. Dermed er datoerne fastlagt og der er nu midlertidigt åbent for billetsalget, hvor man kan købe billet og støtte op om festivalerne.

Det var en kæmpe sorg og til stor ærgrelse for os alle, da sommerens festivaler måtte aflyses på stribe. Men nu er de to første festivaler allerede klar til at løfte sløret for, hvad de har at byde på til næste år – nemlig en unik koncert med Kashmir.

Ingen tvivl om at der er blevet arbejdet hurtigt for at ligge nogle af de første brikker – som blandet andet at finde datoerne. Datoerne for de to festivaler er følgende:

– Tinderbox 2021 finder sted i Tusindårsskoven i Odense den 24.- 26. juni 2021.
– NorthSide 2021 finder sted i Eskelunden ved Aarhus den 3.- 5. juni 2021.

I kølvandet på de mange festivalaflysninger lød opfordringen, at billetholdere skulle holde på deres billetter for at støtte op om festivalerne. Det har været tydeligt, at selvom ærgrelsen har været stor, har festivalerne mødt forståelse og endda efterspørgelse efter en konkredt måde til at bakke op om festivalerne på – her spiller næste års billeter en rolle. Festival-chefen for Tinderboxs og NorthSide Brian Nielsen udtaler:

– Vi er meget taknemmelige for den konkrete efterspørgsel på 2021-billetter. For os er det den ultimative støtte, og det giver os både håb og sikkerhed for, at folk ønsker at tage på festival i 2021 oven på den krise, vi gennemgår lige nu. Det gør vores fremtidige planlægning af festival en hel del nemmere.

At det lige netop er Kashmir, der får lov til at åbne ballet af annonceringer, er helt specielt. Bandet skulle have spillet deres første festivalkoncert i fem år på festivalerne i 2020, og det bliver derfor en hel festival-reunion, når bandet får lov til at skrue ekstra op for lyden og spille i 2021:

– Kashmir skulle helt ekstraordinært være gået på scenen til dette års NorthSide med den første festivalkoncert i fem år. Vi er virkelig glade for, at de er klar på at udskyde denne særlige begivenhed til 2021, for det er noget, vores gæster i den grad har set meget frem til. – Siger festival-chef Brian Nielsen.

De to festivaler må altså dele fornøjelsen med hinanden, men så heller ikke andre. De to festivaler vil blive de eneste, der får fint besøg af rockgruppen 2021.

Billetter til Tinderbox kan købes fra den 24. april kl. 10.00 til den 27. juni kl. 23.59 og billetter til NorthSide kan købes fra den 24. april kl. 10.00 til den 6. juni kl. 23.59.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com