fbpx

Tomme løfter og ligegyldige undskyldninger bliver italesat på allerfineste vis af Diet Cig på “Who Are You?”

Foto: Emily Dubin

Diet Cig har i denne uge udgivet hovedsinglen fra deres kommende album, som med genkendelige 90’er vibes sætter et smil på læben.

Duoen Alex Luciano og Noah Bowman fra Storbritannien er til sammen Diet Cig, der laver fængende poprock med Alex’ søde stemme i front. Det er tre år siden de udkom med deres debutalbum Swear Im Good At This, og nu annoncerer de efterfølgeren Do You Wonder About Me? der udkommer 1. maj. For to dage siden udgav de deres hovedsingle “Who are You?” til albummet. Om sangen fortæller Alex:

”Who Are You?” er for alle, der nogle sinde har modtaget en fuldkommen selvtilstrækkelig undskyldning fra nogle som har såret en. Jeg lærte, at healing ikke venter på et ”undskyld” for at komme til syne, og det kan føles fjollet at modtage en undskyldning, når man er fuldkommen over det. Denne sang tager disse dårlige følelser og forvandler dem til et sjovt, upbeat nummer, som du kan danse rundt til i dit køkken.

Nummeret har den genkendelige 90’er lyd af lilletrommefokuseret poppunk, som både har den edgy rockguitar og den enormt fine poppede vokal. Et charmerende nummer om ligegyldige undskyldninger og selvcentrerethed, som sætter et smil på læben hos lytterne. Tjek “Who Are You?” ud lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com