fbpx

Troye Sivan giver sin uimodståelige pop et emo-twist på “Take Yourself Home”

Foto: Danielle De Grasse Alston

Australske Troye Sivan er ude med en ny single, der handler om at søge ud af byens stress og jag – og lyden er lige til at sætte på repeat resten af dagen.

Den elskværdige aussie Troye Sivan slap i går aftes årets første udspil i form af singlen “Take Yourself Home”. Hvor pop-prinsen før har været karakteriseret af opløftende og varme hits, er dette track et mere dystert og personligt et af slagsen. Der er skam stadig stor hit-faktor i “Take Yourself Home” – men med et budskab om, at sangeren ikke har været sit bedste selv på det sidste, har tracket nogle mørkere undertoner. Om nummeret skriver Troye Sivan på Instagram:

– Det her var virkelig skræmmende for mig – at være så ærlig overfor mig selv, omkring mit humør, mit liv og hvordan det hele bare ikke passede sammen. Det var bare sådan et øjeblik, hvor jeg tænkte: dude, hvad laver du. Det her går ikke længere. Tag hjem til familien, skriv musik og vær sammen med dine venner, der har kendt dig siden, du var to år. Révurder!

Den nye og dog genkendelige lyd er et skønt og forfriskende look, der klæder den unge musiker. Den house-lignende outro er en energisk affære, der lægger op til inderlig dansefest, og vokalen er fuld af selvtillid. Altså endnu et stærkt hit fra talentfulde Troye Sivan.

Se den kunstneriske lyrikvideo til det vanedannende track her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com