fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 17

Foto: SKAAR // Pernille Sandberg

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

SKAAR – “Quiet”

Der er ikke tvivl om, at vi er ret meget oppe at køre over den norske artist SKAAR. Vi var især imponerede over den norske pop-sensation, da vi oplevede hende på dette års by:Larm, hvor vi oven i købet også mødte hende til en snak om musikken. Derfor er vi også ret glade for SKAARs nye single “Quiet”, der på alle måder er en dansabel affære, der gør os glade i låget. Sangen er perfekt til fredagens playlister, da den er nem at synge med på og giver et boost i den optimistiske retning. SKAAR beviser altså endnu engang, at hun mestrer de skønne fest-bangers på lige fod med den mere følsomme ballade-genre.

Amanda Tenfjord – “Pressure”

Den spirende artist Amanda Tenfjord fra Norge har virkelig imponeret os med sine lækre pop-produktioner. På Reeperbahn Festival 2019 mødte vi hende til en snak, hvor hun fortalte, at musikken altid har fyldt meget i hendes liv, og det kan man godt høre på hendes gennemførte pop-musik. Hendes nye single er ikke nogen undtagelse. Den emmer af stærke følelser, og hun kombinerer lækre beats med den følsomme tekst, hvilket udgør en perfekt sang til weekendens playlister. Amanda Tenfjord var oven i købet annonceret til dette års vækstlagsprogram til Roskilde Festival, der som bekendt ikke bliver afviklet i år – så vi håber, at nordmanden snart vil gæste Danmark, når det hele bliver normalt igen.

Woodkid – “GOLIATH”

Den franske artist Woodkid, med det borgerlige navn Yoann Lemoine, har førhen været kendt for at lave musikvideoer. Han har blandt andet lavet videoer for kunstnere som Drake, Taylor Swift, Katy Perry, Lana Del Ray og mange flere. Dog mestrer han også musikken, hvilket han allerede viste tilbage i 2013 med sin første EP Iron. Siden da har han udgivet debutalbummet The Golden Age – og hans nye single “Goliath” er den første fra hans kommende album. Sangen er ret speciel og føles næsten som en spændingskurve, når man lytter til den. Den er storslået og bærer præg af spændende produktioner og viser ligeledes et godt billede af den fremadstormende artist.

Ellers Tilføjet:

Affectionately – “Then You Came Along”
Artigeardit – “Stensikker”
Catnip Cloud – “Naked in the Forrest”
Charli XCX – “Claws”
Coach Party – “Space”
Echo Me – “Cynical”
Elisha – “Richer”
HARKIN – “Mist On Glass”
Jake Bugg – “Saveirous of the City”
James Blake – “You’re Too Precious”
Joyce – “Formskifter”
Moody – “Not On My Mind”
Paria – “Despite All Crazy”
Peg Parnevik – “Not Gonna Be There”
Ravi Kuma – “Don’t Ya”
SALTI – “Fireflies”
SASO – “All The Things You Do”
SG Lewis – “Chemicals”
The 1975 – “If You’re Too Shy (Let Me Know)”
The Score – “Best Part”
Theo X – “Try to Be Cool”
Zac Williams – “Choco”

Følg playlisten her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com