fbpx

Virtuelle koncertanbefalinger // Uge 16

Foto: Billie Eilish // Universal Music Group

I en tid hvor musik fra yndlingskunstnerne hovedsageligt består af streams og musikvideoer, er det dejligt med de mange virtuelle initiativer der kan bidrage med en live-følelse. Vi giver dig vores anbefalinger til denne uges virtuelle koncerter, der kan få dig til at danse tosset rundt i stuen.

Brilliance Live

Hvornår: onsdag den 15. april
Hvor: Brilliance Live’s Facebook

Brilliance Live sørger for at holde livemusikken igang med en dobbeltkoncert denne onsdag kl. 19:00 og 21:00 på deres facebookside. Her er det først det norske indie-rock band Strange Hellos der inviterer til hjemmestreamingkoncert, og derefter vil landsmændene fra Fjorden Baby! skrue op for larmen hjemme i stuerne, med deres alternative norsksprogede rock. Det bliver altså ikke nogen stille onsdag aften i morgen, hvis man tuner ind på disse rockede koncerter.

Coronafestival.dk

Hvornår: torsdag den 16. – søndag den 19. april
Hvor: Cononafestival.dk

Et af de første musikalske tiltag der udsprang af den nuværende coronakrise var hjemmesiden Cononakoncerter.dk. Her har flere danske artister såsom Lydmor, Dybfølt og BishBusch livestreamet koncerter. Nu har musikeren Mathæus Bech, der står bag konceptet, lanceret Coronafestival.dk. Den virtuelle festival vil løbe af stablen torsdag den 16. april, og på plakaten finder man blandt andre Peter Sommer, Pernille Rosendahl, Marc Facchini, Guldimund og AySay

One World: Together At Home

Hvornår: Lørdag den 18. april
Hvor: Youtube, Facebook, Globalcitizen.org og TV2

I et mere globalt perspektiv, ser vi frem til et brag af en koncertaften lørdag den 18. april, når Global Citizen teamer op med WHO, Lady Gaga, Jimmy Fallon og Jimmy Kimmel, for at afholde eventet One World: Together At Home. Her vil verdensstjerner såsom Billie Eilish, John Legend, Elton John, Lizzo, Paul McCartney, og Stevie Wonder afholde hjemmekoncerter for at samle ind til WHO og andre nødhjælpsorganisationer, som hjælper udsatte individer i denne krisetid.

brenn.

Hvornår: Lørdag den 18. april
Hvor: VIERLIVE.no

VIERLIVE er klar med endnu flere livestreamingkoncerter, hvor fans kan connecte til et chatrum med deres yndlingsartist før og efter deres koncert. Denne lørdag er det norske brenn., der vil sende live fra spillestedet OLYP i Norge. brenn. har i løbet af 2019 etableret sig som et af Norges stærkeste livenavne, og har modtaget stor ros for deres energiske og oplivende koncerter landet over. Duoen har sågar været forbi Roskilde Festival, og coronakrisen skal ikke stoppe dem fra at levere deres berygtede liveshows til de loyale fans.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com