fbpx

Yune udskyder album-release og udgiver i stedet singlen “Maple”

Foto: Niklas Adrian Vindelev

Danske Yune overrasker med endnu en singleudgivelse fra deres kommende album, hvor de viser en ny side af dem selv. Lyt til “Maple” nederst i artiklen.

Egentlig skulle Yune udgive deres debutalbum Agog i dag, men det aarhusianske band, har som mange andre, valgt at udskyde releasen på grund af covid-19. Dog heldigvis kun en smule, og albummet vil allerede være klart den 22. maj. Men for at vi ikke skal gå helt Yune-løse, har de fem gutter valgt at udgive endnu en single fra deres kommende album. Vi har allerede lyttet til den ørkeninspireret “Odd One Out” og den funky “Low“, og i dag er det så blevet “Maples” tur.

“Maple” har en mere rolig og mystisk karakter end de to forrige. En percussion-lyd som næsten leder tankerne hen mod cikaderne en sommeraften, hvor det lige er blevet mørkt, ligger i baggrunden af nummeret. De elektroniske elementer og den tunge synthbas fylder mere i billedet end guitaren, som vi ellers er vant til fra Yune, og de har altså formået at lave et ret anderledes nummer, uden at gå på kompris med deres egen lyd.

Lyt til “Maple” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com