fbpx

Alt-pop trioen Lycios nye single emmer af power

Foto: Evolvedstep

Den engelske alt-pop trio var i fredags klar med deres nye single “Somebody”, der emmer af power og lækre beats.

Trioen Lycio består af sanger og sangskriver Genie Mendez, keyboardist Charlie Kellie og trommeslager Alex Lowe. De debuterede tilbage i 2017 med sangen “Saharan King”, og senest udgav de sangen “Nightfall”, der udkom i starten af april, og som fik en plads på vores Ugens Uimodståelige playliste den uge. Bandet har til formål sætte fokus på kvinder i musikbranchen, og dette gør de både i form af at sørge for høj sikkerhed, og italesætte hvordan de bekæmper seksuelle krænkelser til deres koncerter.

Deres nye single “Somebody” er båret af gennemtrægende synths og kraftfulde trommer, der understøtter forsangerens stærke stemme og smukke vokalpræstation. Om sangens handling fortæller Genie Mendez:

Jeg troede faktisk, at jeg skulle prøve at prøve at skrive sangen med en anden tilgang til teksten. Jeg skriver sjælendt om kærlighed, og vores sange handler faktisk mest om mit mentale helbred. Så det at have sådan direkte tekst om ulykkelig kærlighed er meget nyt for os.

Lyt til Lycios nye sprøde single “Somebody” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com