fbpx

Anjulie gør op med tabuet om angst på sin nye single “FUYL”

Foto: PR

Den veletablerede artist Anjulie har haft stor succes, i de mange år hun har udgivet musik, og nu er hun klar med ny single, der handler om angst.

Den skønne artist Anjulie debuterede helt tilbage i de sene 00’er med singlen “Boom”, og har siden da haft stor succes med sange som “Where The Love Goes” feat. Oskar Flood, der har over 40 millioner streams på Spotify, og sangen “Stronger” der har over 12 millioner streams. Der er altså ikke tvivl om, at Anjulie er en stærk veletableret pop-artist, og nu er hun endnu en gang klar til at slå benene væk under os.

Hendes nye single hedder “FUYL”, og handler om angst. Den personlige og ærlige handling er understøttet af en lækker guitar, og hendes smukke vokal leverer den skønne tekst helt til døren. Selv fortæller hun om sangen:

Angst er virkelig en ting i øjeblikket. Det føles næsten som om at det er en uendelig liste over ting man kan have angst over. Pandemien. Miljøet. Økonomien. At være musiker uden en backup-plan. Parforhold. Hvad man skal spise til aftensmad. Om man har allergi eller om man er ved at dø. Lige meget hvor stor eller lille situationen er, er mit niveau af af angst helt ude af proportioner.

Den smukke single er en del af hendes kommende album Loveless Metropolis, der kommer til at omhandle mental helbred, moderne kærlighed, afhængighed og selvstændighed. Men indtil albummets udgivelse kan man glæde sig over Anjulies nye single “FUYL”, som du kan høre lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com