fbpx

BBYBITES sætter tempoet op og hylder venskaberne på “Amirite”

Foto: Julie Montauk

BBYBITES er ude med sin anden udgivelse “Amirite” der med høj energi og et velproduceret beat passer perfekt til en festlig fredag.

I februar var BBYBITES med det borgerlige navn Martha Maj Hauptmann vores Ugens Upcoming, et kort stykke tid efter hun havde udgivet sin debutsingle “Cuffin Season”, som fik en fantastisk god modtagelse i det ganske land. I dag er hun ude med “Amirite” som handler om at droppe fyren og i stedet være sammen med sine veninder. BBYBITES fortæller:

Der er dog nuancer, ligesom der er i et “ægte” dilemma man kan stå i, hvor man skal finde ud af, om man vil have den der bekræftelse fra en fyr eller om man måske egentligt faktisk får den samme, hvis ikke en mere fyldestgørende bekræftelse, fra sine veninder/piger/kvinder. 

Titlen og temaet på sangen og er da også kommet fra Bbybites egen venindegruppe:

Jeg har en gruppechat med mine veninder og et ord det bliver brugt i høj grad er “Amirite”. Det er ligesom at komme med en påstand og så lige følge op med en “Amirite” altså “am i right” hvis man skal oversætte til dansk “har jeg ret, ja det tror jeg vidst nok lige”.

Lyt til om BBYBITES har ret på “Amirite” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com