fbpx

BIAS sætter ild til højtalerne på deres anden udgivelse “In Fire”

Foto: Aida Berisha

BIAS er ude med deres andet udspil “In Fire”, hvor man virkelig kan mærke varmen fra Danmarks nye future-soul band.

Vi var så heldige at have forpremiere på Danmarks nye future-soul band BIAS‘ debutsingle “Clearer Now“. I dag skruer de op for tempoet og varmen og præsenterer “In Fire”, hvor det hele lige har fået et nøk opad.

Der sker meget i nummeret der både byder på korte rytmiske synthakkorder, skiftende taktarter, guitar/synth-solo og gospellydende korsvar. Kvartetten beviser, at de uden besvær mestrer den mere festlige funk og gerne tør overraske. På dette nummer ligger vokalen lidt tørt og markant i forgrunden, hvor den på “Clearer Now” blendede lidt mere ind i det lækre arrangement. Det er stadig et fedt udspil fra det spirende band, der har fundet ud af hvad der mangler i det danske musiklandskab. Lyt til “In Fire” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com