fbpx

Caper Clowns er ude med endu en opløftende smagsprøve på deres kommende album

Foto: PR

I dag er det danske band Caper Clowns ude med en ny varm og bekymringsfri single, der er endnu en smagsprøve på deres kommende album, der dog er blevet udskudt til efteråret grundet Corona.

Siden gruppen Caper Clowns blev dannet tilbage i 2010, er det blevet til hele to albums og en EP fra deres hånd. Nu varsler bandet med endnu en albumudgivelse. Det første udspil fra det kommende album, var det rockede og opløftende nummer “Space & Time“, der også fik en tilhørende kreativ og humoristisk video. Nu er gruppen ude med en efterfølger, som ligeledes trækker på smilebåndene og lader solen bryde gennem skydækket med positive melodier og håbefulde tekster.

Den nye positive pop-single går under titlen “Bonsai Tree”. Den organiske og melodiøse lyd ligger sig sammen med det opløftende omkvæd som et behageligt tæppe om sjælen.

Disse to udgivelser tyder på, at det er meget godt i sigte med det kommende album og mon ikke, at den dejlige stemning er noget bandet pakker ned i guitarkassen, når de som dette års “Årets Livenavn”, kåret af Odense Live Prisen, igen vil tage ud i landet og spille hele Danmark varm og blød om sjælen.

Hør singlen “Bonsai Tree” her:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com