fbpx

Den spirende britiske trio Cassia udgiver ny indie pop single

Foto: Puria Safary

I sidste uge udkom den nye single fra Cassia, der er et melodisk og optimistisk kram, der giver sommervibes hele vejen ned af rygraden.

Med over en halv milion streams på deres næst seneste singleudgivelse “Do Right” er året startet godt ud for den britiske trio Cassia. De har allerede brilleret med deres melodiske indiepop og har skabte en del opmærksomhed omkring sig.

Gruppen, der består af forsanger og guitarist Rob Ellis, bassist og sanger Lou Cotterill og trommeslager og sanger Jacob Leff, er nu ude med deres næste udspil, nemlig singlen “Drifting”, der udkom i fredags. Sangen er lige til at få vinger af og de lette og håbefulde toner opløfter og oplyser ethvert trist humør. Singlen er ekstraordinær ørehængende, og melodien omfavner nærmest lytteren i et optimistisk kram. Om sangen fortæller forsanger Rob Ellis følgende:

“Drifting” blev oprindeligt skrevet, efter at jeg havde set filmen “Interstellare” sidste sommer. Vi begyndte derefter at samle det sammen i marts, mens vi alle var låst inde i vores hus. Den dystopiske fortælling i filmen slog mig virkelig dengang, og så var det, at sangteksterne passede til det, som mange går igennem lige nu, hvilket var virkelig freaky. Det er en sang om at føle, at du er ved at skride. En sang om at miste kontrollen over hvad der sker, om afstand, om at dagdrømme og om at vokse op og lære til det bedre.

Det er altså mening bag de optimistiske toner, og trioen er også en gruppe, der gør sig store tanker om nutidige sociale dynamikker, og den tendens de ser med at folk distancerer sig fra de væsentlige ting. Det er en sang, der taler både til hjertet og så sandelig også til fødderne, som er svære at holde i ro, når de nærmest tropiske toner lyder.

Du kan her lytte til singlen “Drifting” af Cassia og se den syrede dagdrømmede musikvideo.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com