fbpx

Den spirende duo nøia slipper transcenderende og eksperimenterende single

Foto: Johanne Thorup Jacobsen

Duoen nøia kan i dag løfte sløret for deres nye single, der er båret af et dragende lydunivers.

Den spirende duo nøia består af 19-årige sanger og sangskriver Emma Elisabeth og 20-årige trommeslager og producer Johanne Thorup, der siden 2019 har udviklet og arbejdet på at skabe et autentisk og eksperimenterende lydunivers. De udgav deres debutsingle “Fernweh” i 2019, der sidenhen er blevet efterfulgt af numrene “Giving Up” og “Adagio”.

Nu er de klar med endnu en skøn single til samlingen. Sangen hedder “Waiting Is the Worst Part of Drowning”, og inspirationen til nummeret er kommet efter de fandt en gammel eksamensopgave, der handler om stres, havet og musik. Dette blev udgangspunktet for deres nye single, og den blev baseret på videnskabelig forskning i, hvordan musik og naturlyde kan påvirke en stresset krop. Sangen bliver båret af drømmende synthesizere og reallyd fra havet, der giver et smukt udtryk til sangen. Derudover bliver den båret af en længselsfuld og blød vokal, der leverer en stærk tekst.

Den drømmende og dragende single fra nøia kan opleves lige her sammen med den ligeså kraftfulde musikvideo:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com