fbpx

Den svenske DIY-artist ALDO vil fortælle en helt særlig historie via sin musik

Foto: Vera Lasthein

I dag er svenske ALDO klar med sin blot anden single i rækken, og vi er bestemt ikke skuffede.

Den nyopstartede artist ALDO fra Sundbyberg i Sverige, debuterede tidligere på året med sangen “Reaching Out”. Hans gennemførte DIY-stil har ført ham til at starte sit helt eget label, som hans musik bliver udgivet igennem. Hans musik skal fortælle en historie om teknologi, og hvordan vi bruger den, og ikke mindst hvordan den kan forandre os.

De interessant gennemgående tematikker skaber han igennem analoge trommemaskiner, akustiske instrumenter og en skarp indie-produktion til at understøtte hele balladen. Nu er han klar med det nyeste udspil “Deeper”, der netop også handler om den moderne verden, og teknologiens konsekvenser for samfundet. Den skarpe indie-rockede lyd blandes smukt sammen med hans distinkte vokal, som leverer den velovervejede tekst.

Du kan lytte til ALDOs blot anden single “Deeper” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com