fbpx

DIY-duoen STROBE varmer dig op til sommeren på deres nye single “Paperplanes”

Foto: Jonas Bech & Simon Rosenberg

Den nyopstartede duo har blot en enkelt single i bagkataloget, og nu er de heldigvis klar med deres næste i rækken.

Den skønne duo STROBE består af producer Jonas Bech og sanger Simon Rosenberg, har på vaske-ægte DIY-stil skabt et lækkert elektropoppet udtryk, som vil passe perfekt til sommerens solrige aftner. De beskriver selv deres musik som værende pop med et nostalgisk twist. De startede deres musikalske rejse sammen i starten af februar 2020, og var i slutningen af marts klar med deres første single “Bleed Me Dry”.

Nu er drengene klar med deres anden single i rækken. Sangen hedder “Paperplanes”, og er et stærk bud på en gennemført sommersingle, der bærer præg af synthesizere og tunge, punchy trommer, hvor vokalen leverer en cathcy melodi og smuk tekst. STROBE har lavet sangen helt selv, både sangskrivning optagelser, mix, master og alt hvad det ellers indebærer at lave en hel sang fra bunden.

Du kan lytte til STROBEs nye single “Paperplanes” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com