fbpx

Duoen Feels er tilbage med hårdtslående single, der handler om loyalitet og ambitioner

Foto: Barbara Rossi

Den fremadstormende duo er i dag klar med deres tredje single i rækken, der endnu en gang er et stærkt hiphop/R&B udspil.

Den danske R&B-duo Feels består af Siná Mousavian, der agerer vokalist og sangskriver, samt David Evers, der er producer og er sangskriver. De har efterhånden bevist, at de fortjener en plads på den danske musikscene. De udgav deres debutsingle “Thrill” tilbage i 2019, der nu har over 1,5 millioner streams. Duoen varmede oven i købet op for Elias Boussnina på Hotel Cecil, kort før Danmark lukkede ned. Sidst vi hørte fra dem var med sangen “Lost”, der havde et melankolsk udtryk, båret af et guitar-sample og en stærk vokal.

Nu er de klar med deres tredje single “Ride Or Die”. Sangen rummer et stærkt urbant R&B udtryk, og er alt i alt et utroligt catchy nummer, som er perfekt til at varme op til sommerens lune aftner. Selv fortæller duoen om nummeret:

Sangen handler om loyalitet og ambitioner. De mennesker du omgiver dig med, er dem, som har været der fra starten – medmindre de har ‘flipped the switch’. Jeg tror, vi alle har oplevet at blive svigtet og skuffet – endda af dem vi har har haft mest lid til – og nogle gange skuffer man sig selv. 

Du kan lytte til Feels nye R&B-banger “Ride Or Die” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com