fbpx

Duoen Gold Star Gold Star debuterer med 60’er rock sangen “If You Only Knew”

Foto: PR

Den autentiske duo Gold Star Gold Star er stærkt inspireret af 60’erne på deres debutsingle, der netop er udkommet.

På den anden side af atlanten i Los Angeles finder man den unikke duo Gold Star Gold Star. De to gutter Miller og Obermeier mødte hinanden på college, hvor de begge blev en del af indie-rock bandet Jungle Green. Siden da har de to valgt at gå sammen om at skabe deres eget band. De debuterede i fredags med sangen “If You Only Knew”, der emmer af 60’er rockede vibes med bløde og følsomme melodier, instrumentale lyde og en melankolsk poetisk tekst. Udtrykket er gennemført, og de formår at gøre den gamle lyd til deres helt eget. Sangen er en del af deres kommende album Introducing… Gold Star Gold Star der rammer gaden i starten af august.

Er man til bløde 60’er rockede toner, vil man med sikkerhed kunne lide det debuterende band Gold Star Gold Star. Lyt til sangen “If You Only Knew” her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com