fbpx

Ea Kaya synger om, hvordan ord er det stærkeste våben, vi har

Foto: Gabriela Gärtner

I dag er Ea Kaya klar med sin anden single i 2020, og den er en opsang om, at blande sig udenom hvordan andre mennesker ser ud.

Det er ikke gået stille for sig siden Ea Kaya debuterede med sangen “Remedy” tilbage i 2017. Hun har nemlig siden da udgivet et stærkt katalog af succesfulde sange, og især sangen “4 AM” fra 2019 har gjort sig særligt bemærket, da den har fået over 10 millioner streams på Spotify. Ea Kaya leverede derudover også en vild koncert på Roskilde Festival 2019. Sidst vi hørte var hende var tidligere på året hvor hun udgav første udspil til hendes kommende album “Kitchen Table”, der var endnu en stærk popbanger til samlingen.

Nu er Ea Kaya klar med det andet udspil. Sangen hedder ”Skin and Bones”, og er et personligt nummer, der handler om hvordan ord kan være menneskets stærkeste våben, og er derfor en opsang om at bruge dem med omtanke. Selv fortæller hun:

‘Skal du ikke have en portion til? Du er jo skind og ben’. Bemærkninger som denne kan lyde harmløse, og folk mener sjældent noget ondt med dem. Problemet er bare, at disse kommentarer på et tidspunkt sætter sig fast, selvom man prøver at ryste dem af sig gang på gang. ”Skin and Bones” er en sang til alle, der indirekte eller direkte kommer til at blande sig i, hvordan andre ser ud. Det gør vi sandsynligvis alle sammen på et tidspunkt, men nogen gange skal vi lige tænke os om, inden vi åbner munden. Ord er måske det stærkeste våben, vi har, og de kan efterlade dybe spor.

Den stærke sang har oven i købet også fået sig en tilhørende musikvideo, som er lavet af Ea Kaya og hendes kæreste i deres lejlighed i København, som på trods af at være optaget med et Iphone kamera under karantænen, er blevet utroligt smuk og rørende. Se musikvideoen og hør sangen “Skin and Bones” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com