fbpx

Eerie Glues førstesingle er en hyldest til kærligheden

Foto: Geraldine Jennifer Heeb

Eerie Glue er ude med en stærk førstesingle til det kommende album, der udkommer midt juni.

Bünyamin Eroglu står bag Eerie Glue, men man kender ham måske også som manden bag BÜNNI. I dag udkommer første single til Eerie Glues kommende album Sloppy Seconds. ”Diamonds” er skrevet, spillet og mixet udelukkende af Bünyamin, men masteringen har han dog ikke selv klaret. Eerie Glue startede som et solo-projekt, blev så en trio, senere en kvartet og er nu tilbage til at være Bünyamin. 

Der er lidt Beatles over “Diamonds” og dets akkordprogression. Det er en fin guitarbaseret hyldest til kærligheden, og passer godt til sådan en dejlig torsdag. Til sangen er også en tilhørende musikvideo, skudt i naturen, som også er et tema i sangen. Se musikvideoen til “Diamonds” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com