fbpx

Færøske Lea Kampmann vil indtage Danmark med “Higher”

Foto: PR

Lea Kampmanns nyeste single “Higher” er en smuk elektronisk ballade om angsten ved at miste.

Færøske Lea Kampmann har masser af succes i hendes hjemland, hvor hun i 2018 blev ’Årets Artist’. Succesen har dog ikke bredt sig til herhjemme – endnu. I fredags udgav Lea ”Higher” som er første skridt mod at indtage Danmark. Om nummeret fortæller hun:

– “Higher” er en ærlig beskrivelse af den angst jeg oplevede, da jeg for første gang var i et længerevarende forhold. At være så tæt på én, at lære én så godt at kende og at lade en anden se alle sider i mig, gjorde mig utrolig sårbar, og meget bange for at miste. En angst der voksede sig større i takt med, hvor meget opmærksomhed jeg gav den. “Higher” fortæller historien om angsten, der vokser og vokser og om angsten, der er svær at standse igen.

Lea begyndte egentlig inden for den klassiske musik som violinist, men fandt ud af, at sangskrivning gav hende en større frihed. Denne frihed kommer i høj grad til udtryk i “Higher”, som ubesværet bevæger sig imellem den klassiske ballade og elektronisk popsang, mens den luftige stemme og den markante lilletromme rammer en lige i sjælen.

Lyt til “Higher” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com