fbpx

Færøske Turið udgiver melankolsk elektropop-sang

Foto: Mia Boas

I dag kan Turið løfte sløret for sin nye single, som emmer af stærke følelser og smukke toner.

Den færøske sanger og sangskriver Turið udgav sin første single “Voices” i november 2019 og har siden udgivet en håndfuld stærke singler, der alle giver kuldegysninger og sætter gang i følelsesregisteret. Sangerinden har oven i skrevet trailersangen “The Cave” til den svenske TV-serie “Tunn Is”.

Nu er Turið klar med endnu en rørende single til samlingen. Sangen hedder “Adios So Long” og er indspillet hjemme under karantænen. Den indeholder en elektronisk vibe og vocoder-effekt på Turiðs smukke vokal. Som titlen antyder, handler sangen om et brud og den effekt, som dette kan medføre. Den afspejler self-empowerment, samt det at se fremad uden at se sig tilbage.

Du kan lytte til Turiðs nye rørende single “Adios So Long” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com