fbpx

Favours udskyder EP og udgiver i stedet endnu en single

Foto: PR

Favour er ude med deres fjerde udgivelse “Lux Luv”, og de får endnu engang kroppen til at sveje med deres lækre 80’er lyd.

Den torontobaserede duo Favours er i dag ude med singlen ”Lux Luv”. Ud over denne har de kun tre udgivelser på bagen siden 2018, men musikken er værd at vente på. Deres single “Afterwards” imponerede os, og deres seneste single “She Is Soul” var på ugens uimodståelige-playlisten tidligere på året. “Lux Luv” er deres anden single til den kommende EP, som de venter lidt med at udgive på grund af krisen.

“Lux Luv” handler om at længes efter den kærlighed, der bare er en my for langt væk. Nummeret er alle 80’er elskeres drøm, med lækker synth, egenartede vokaler, og et fedt ørehængende omkvæd. Duoen, der består af Alex og Jacqueline, varsler en snarlig udgivelse af en hjemmelavet musikvideo, så det bliver spændende at se hvad de finder ud af. For nu må vi nøjes med lyden af “Lux Luv”

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com